2. BAŞKAN OKTAY ERCAN "STADI YAPMAYA HAZIRIM"

15/03/2018
15
MAR
2018

Katar’da yaşamını sürdüren Bolulu iş adamı ve Boluspor kulübü ikinci Başkanı Oktay Ercan kendisi hakkında ve Boluspor hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kulübün resmi yayın organı Boluspor dergisine konuşan Ercan; “Öncelikle süper lige çıkalım, ilk hedefimiz bu”  diyerek mesaj gönderirken mevcut yerinde bulunan Atatürk Stadyumunu da “Ben yapmaya hazırım” diyerek düşüncelerini aktardı.

Boluspor’un yöneticilerinden işadamı Oktay Ercan, iş münasebeti nedeniyle genellikle yurt dışında bulunuyor. Ancak koyu bir Boluspor taraftarı olan Ercan, hiçbir zaman maçları kaçırmadığını, sürekli Boluspor’u dışarıda da olsa izlediğini belirtiyor “Biz her zaman takımımızın arkasındayız, Boluspor’un arkasında daha çok büyük güçler olacaktır. Bunu bilin, yeter ki hedefimize bu sene ulaşalım, Süper Lig’e çıkalım” diyor.

Ankaragücü maçı öncesi Bolu’ya gelen ve Başkan Necip Çarıkcı ile görüş alışverişlerinde bulunan Oktay Ercan, Boluspor Dergisi’ne çok önemli açıklamalarda bulundu. Yeni stadın şu anki eski stadın bulunduğu yere kısım kısım yıkılarak yapılması konusundaki düşüncelerini anlattı. Kendilerinin bizzat bunu yapabileceklerini belirterek, tüm siyasilerin bu konuda el ele vererek ciddi bir çalışmayla bunu gerçekleştirebileceklerini söyledi.

“BOLUSPOR HER ZAMAN GÖNLÜMÜZDE”

Boluluyum, ilkokul, orta ve liseyi Bolu’da okudum. Bolu Elmalık köyündenim. İş hayatına atıldıktan sonra yurt dışına çıktım, 18 yıldır da Afrika ve Ortadoğu’da işler yapıyorum. En fazla istihdam sağlayan yatırımcılardan biriyim. Afrika’da 7 bin personel çalışıyor. Katar ve Sudan devletleriyle ortaklıklarım var.

Boluspor her zaman bizim gönlümüzde. Memleketimizin takımı ve futbolu da çok sevdiğim ayrı bir gerçek. Bolu’da olduğumuz sürede hep maçlarına giderdik. Bolu’yla ilgili artık biz de bir şeyler yapmak ve Boluspor’a destek olmak istedik. Bu vesileyle Necip Bey seçimlerden önce beni aradı ve yönetimde görmek istediğini söyledi. Öncelikle kendisine teşekkür etmek isterim bu daveti için. Tabii biz ama yurt dışındayız. Her zaman gelemeyeceğimizi ancak her türlü desteği verebileceğimizi söyleyerek yönetime girdik. Bu sene 2. senemiz. Geçen sene play-off’larda oynadık ama çıkamadık. Bu sene Boluspor’un hedefi, Başkan Necip Bey’in de dediği; ben o zaman da kendisine demiştim “Başkan, hedefimiz varsa ben bu işe gireyim” diye. O da hedefimiz 3 yıl içerisinde takımı Süper Lig’e çıkartmak dedi. O heyecanla biz de bu maceraya atıldık. Tabii Necip Başkan gibi birisiyle çalışmak çok güzel bir olay. Kendisini Bolu’ya, Boluspor’a adamış birisi. Çok gayretli, çok çalışkan. Tabii onun yanında bizler olarak yaptığımız hiçbir şey yok diyebiliriz. Biz de uzaktan sponsorluklar olsun, reklam destekleri olsun maddi – manevi elimizden geldiğince Boluspor’a destek vermeye çalışıyoruz. Biz de bu desteğimizle beraber inşallah bu sene artık şeytanın bacağını kıracağız ve Süper Lig’e yükselmek istiyoruz.

“TÜM SİYASİLER YENİ STAT İÇİN ÇALIŞMALI”

Tabii Süper Lig’e çıkmakla hedeflerimiz bitmeyecek, daha da büyüyecek. Boluspor’un mutlak surette bir stada ihtiyacı var. Bunu çok açık bir şekilde Bolulu milletvekilleri

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.