12 DEV ADAM ÖNÜNE GELENİ DEVİRİYOR

26/05/2018
26
MAY
2018

TB2L Play-Off Final Grubu 8. haftasında Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız evinden karşılaştığı Fethiye’yi 80-72 skorla mağlup ederek 4. galibiyetini elde etti.

Karşılaşmaya çok iyi başlayan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız, yakaladığı 10-0 seriyle farkı çift hanelere çıkardı. Bu dakikalarda skorda krize giren Fethiye, hücumlardan sayı bulmakta zorlandı. İlk dakikalardan iyi ritim yakalayan Bolu, rakibinin bu durumunu da avantajını çevirerek farkı açmaya devam etti. 5 dakika kala sonra skor krizini aşarak basketi kaydetti. İlk çeyrek 25-7 Bolu'nun üstünlüğüyle tamamlandı. Fethiye, ikinci çeyreğe içerden iyi ritim bularak başlasa da Bolu, yakaladığı avantajı korumaya devam etti. Arka arkaya üç sayı çizgisinden isabet kaydeden Bolu, farkı istediği noktaya taşıdı. İkinci çeyrek sonunda da Bolu 40-27 skorla üstünlüğü korumaya devam etti.

Üçüncü çeyrek karşılıklı basketlerle dengede başlasa da Bolu, Arif Erhan Kocamış'ın asistleriyle önemli basketleriyle imza atarak farklı üstünlüğü elinde tutmaya devam etti. Kalan bölümde boyalı alanı iyi kullanan Fethiye, kaydettiği sayılarla farkı tek hanelere eritti. Üçüncü çeyrek 56-48 Bolu üstünlüğüyle tamamlandı. Son çeyrekte rüzgârı arkasına alan Bolu yakaladığı 11-2 seriyle Fethiye'ye molayı aldırdı. Bir kez daha hücumda krize giren Fethiye'yi krizden çıkaran isim İbrahim Ahmet Pınarer oldu. Bu dakikalarda İbrahim Ahmet Pınarer çok iyi oynamasına rağmen farkın fazla oluşu sebebiyle farkı eritmeyi başaramadı. Kalan dakikalarda hataya izin vermeyen Bolu karşılaşmayı 80-72 skorla kazanarak 4. galibiyetini elde etti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.