12 DEV ADAM AKSARAY'I ÜÇLÜKLERLE YIKTI

18/01/2015
18
OCA
2015

Türkiye Basketbol 3.Liginde mücadele eden Bolu Belediyesi Boluspor Basketbol takımı hafta sonu 17 Temmuz spor salonunda 68 Aksaray Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, 3.ve 4.periyotta bulduğu basketlerle rakibini 78-61 mağlup etti. Maçta Bolu Belediyespor Basketbol takımı oyuncusu Serkan Çetin’in attığı üçlükler maça damga vurdu. Çetin’in basketleri alınan galibiyette büyük rol oynadı.

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı, 17 Temmuz spor salonunda 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Maça iyi başlamasına rağmen daha sonraki dakikalarda oyunun kontrolünü rakibine kaptıran dev adamlar, ilk iki periyot sonrasında devre arasına 41-37 geride gidi. Karşılaşmanın son 3 ve 4.periyotlarında taraftarlarının da desteğini arkasına alan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı, arka arkaya bulduğu üçlüklerle önce skora eşitliği getirdi ve sonra önce geçerek 4.periyot sonunda salondan 78-61 galip ayrılan taraf oldu.  

 

 

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı, karşılaşmanın ilk periyodunda rakibi 68 Aksaray Belediyespor’u 21-16 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmaya hırslı ve istekli başlayan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı rakibine adeta nefes aldırmazken 1.periyotta Serkan Çetin’in üçlükleri ile farkı 5 sayıya çıkardı.

 

Karşılaşmanın ikinci periyotuna da hızlı başlayan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı, rakibine dış atışlarda engel olamazken öne geçen rakibine karşılık veremeyen Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı etkili oyununa rağmen devreyi 41-37 geride tamamladı.

 

Karşılaşmanın 3.periyotuna aradaki 4 sayılık farkı kapatma adına maça fırtına gibi başlayan Bolu Belediyesi Boluspor Basketbol takımı, taraftarlarının da desteğini arkasına alarak bunu başardı. Dev adamlar, pota altı ve dış atışlarda Olcay Özkundilli ve Mehmet Şen’in dış atışları ile öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın 3.periyotunun son 3 saniyesinde ise tüm salonu ayağa kaldıran basket adeta maçın sonucunun habercisi oldu. Bu periyodun son 3 saniyesinde mola alan Bolu Belediyespor Basketbol Takımı koçu Volkan Bayır’ın taktiğini çok iyi uygulayan tecrübeli basketçi Mehmet Şen, orta sahanın kendi diliminden pota

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.