1 puan için gittiğimiz İstanbul'da BŞB'ye diş geçiremedik

13/04/2014
13
NİS
2014

Ligde son iki haftada aldığı 2 galibiyetle lige tutunma umutlarını tazeleyen Boluspor İstanbul deplasmanında umduğunu bulamadı. 1. Ligin güçlü ve açık ara puan farkı ile lider takımı İstanbul BŞB ekibimizi 4-1 mağlup etti. 

PTT 1. Ligde son 7 sezonun en kötü günlerini yaşayan Boluspor en azından bir puan umutları ile gittiği İstanbul deplasmanında aradığını bulamadı. Zlatkov ve Emre'den yoksun sahaya çıkan Boluspor güçlü rakibi karşısında kalesinde 4 gol görerek umutlarını son 3 maça bıraktı.

Ev sahibi takıma 3 puanı getiren golleri 26. dakikada Doka, 32. dakikada Mehmet Battal, 50. dakikada Mustafa Sarp ve 85. dakikada Ömercan Sokulu kaydetti. Konuk Boluspor’un tek golü 36. dakikada Dimitrov’un penaltı golüyle geldi.

Bu sonuçla İBB puanını 72’ye çıkartarak en yakın rakibine 7 puan fark atarak süper lige biraz daha yaklaştı. Konuk Boluspor ise 34 puan’da kalarak ligde kalma umutlarını gelecek haftalara taşıdı.Hakan Arslan'ın kırmızı kart görmesi ise teknik ekibi oldukça üzdü.  Kırmızı beyazlılar haftaya sahasında ligdeki muhtemel rakibi Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak.    

 

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 4 - Boluspor: 1

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Cüneyt Çakır, Gökmen Olgaç, Kerem Ersoy

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan Bahadır, Sedat Ağçay, Mahmut Tekdemir, Visca (Dk. 72 Tayfun Pektürk), Mehmet Batdal, Doka (Dk. 78 Alaattin Tosun), Orhan Taşdelen, Mustafa Sarp, Murat Akın (Dk. 46 Ömer Can Sokullu), Rızvan Şahin, Gençer Cansev

Boluspor: Atacan Öztürk, Adem Alkaşi (Dk. 72 Fatih Gül), Cemil Vatansever (Dk. 87 Emrah Metoğlu), Dixon, Alican Karadağ, Hakan Arslan, Muhammet Sercan Türkeri, İsmail Haktan Odabaşı (Dk. 61 Çağrı Yarkın), Alp Ergin, Abdülkadir Kayalı, Dimitrov

Goller: Dk. 26 Doka, Dk. 31 Mehmet Batdal, Dk. 50 Mustafa Sarp, Dk. 85 Ömer Can Sokullu (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 36 Dimitrov (penaltıdan) (Boluspor)

Kırmızı kart: Dk. 74 Hakan Arslan (Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 35 Rızvan Şahin, Dk. 47 Doka (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.