1. LİGDE YAYIN SKANDALI DEVAM EDİYOR

10/10/2016
10
EKİ
2016

16 farklı şehir takımının yer aldığı TFF 1.Lig’de yayın skandalı devam ediyor. 7. hafta oynanacak, ancak maçlar hâlâ televizyonda verilmiyor. Taraftarlar isyan bayrağını açarken, kulüpler de hayli tepkili.

Türk futbolunda son yılların en büyük skandalı TFF 1.Lig’de yaşanıyor. Bugüne kadar naklen yayın konusunda TRT ile Türkiye Futbol Federasyonu anlaşma zemini bulamazken, başka herhangi bir kanaldan da talep gelmiş değil.

Sezon başlayalı 6 hafta oldu, ancak milli arada da bu sorun çözülemedi. 16 farklı şehir takımının mücadele ettiği ligde taraftarlar karşılaşmaları televizyondan izleyemiyor, futbolseverler bu duruma isyan ediyor.

Geçtiğimiz günlerde twitter’da “milletkendiliginiizlemekistiyor” etiketiyle kampanya başlatılırken, binlerce mesaj atılmış, naklen yayın konusu sosyal medyada trend olmuştu. 1980’li yıllardaki gibi taraftarlar, maçları TRT radyodan takip ederken, TFF 1.Lig kulüpleri de isyan bayrağını açtı. Kulüpler, sosyal medya hesaplarından attıkları mesajlarla yayın isteklerini dile getirdi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.