"1. ligde Boluspor dışında başka bir kulüpte oynamam"

11/03/2014
11
MAR
2014

“PTT Liginde Boluspor’dan üstün bir kulüp görmüyorum”

Alp Ergin… İsmi her sezon diğer kulüplerin transfer listesinin başında geliyor. Oynadığı futbol ve attığı goller ile taraftarların değer verdiği futbolcular arasında yer alan Alp, Boluspor’u ve geleceğini değerlendirdi. Boluspor Dergisine konuşan Alp Ergin, hakkındaki bilinmeyenleri açıkladı. 

Takım arkadaşları 657 lakabını nasıl taktı? PTT Liginde Boluspor’dan başka hangi takımda oynamak istiyor? Hedefleri neler? Futbolcu olabilmek için ailesine yaptığı büyük oyun ne?

İşte Alp Ergin’in Boluspor Dergisine verdiği röportaj… 

Bu sezonla ilgili neler düşünüyorsun?

Bu sezon yine hedefe oynayan bir takım yaratıldı. Hedefimiz üst sıralardı. Diğer senelere nazaran bu sezon daha savaşacak bir takım kuruldu. Daha önceki yıllarda daha çok pas yapmaya yönelik futbolcular vardı. Fakat şanssızlıklar ve beceriksizliklerle hedefimizden uzak kaldık. İnşallah 2. yarıda yapılacak takviyelerle birlikte hedefimize ulaşabileceğimize inanıyoruz.

Kendi performansını nasıl değerlendiriyorsun?

Geldiğim yıldan bu yana üzerine koyan futbolcu oldum. Gerek Bolu ile gerek taraftarlarla gerekse yönetimle ile uyum sağlayarak kendimi kanıtladım. Bu da benim futboluma olumlu olarak yansıdı. Kendimi daha çok futbola veriyorum. Çıtayı her sezon yüksek tuttuğumdan dolayı beklentiler yüksek. Bu sorumluluğu alabilecek bir futbolcuyum. İnşallah önümüzdeki zamanlarda da sahada bunu göstereceğim.

Boluspor’un yapısını nasıl buluyorsun?

Diğer kulüplere göre yapı olarak profesyonel çalışan, her alanda profesyonel düşünen bir kulüp. PTT 1’inci ligde olmasına rağmen bence süper ligi hak eden bir kulübüz. İnşallah eksiklerimizi en kısa zamanda giderip layık olduğumuz yere çıkacağız.  

Hedeflerin neler?

Her futbolcu üst ligde oynamak istiyor. Boluspor’a geldiğim günden beri bu kulüple süper lige çıkıp orada mücadele etmek istiyorum. Bu takımın formasını giymek istiyorum. İlk hedefim Boluspor’la süper ligde oynamak ama olmadığı taktirde kulübüme de para kazandırarak, kulübün menfaatleri doğrultusunda bir üst lige gidip vizyonumu geliştirmek istiyorum.

Süper lig dışında PTT Liginde başka bir kulübe gider misin?

Bulund

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.